Your Cart
Voor 12:00 besteld, volgende werkdag in huis. Let op: i.v.m. vertraging bij PostNL kan dit 1 à 2 dagen langer duren.

F.A.Q.

Komt u er niet uit? U kunt ons altijd per email sales@royalajwa.com of telefonisch bereiken op +31(0)622077590 of whatsapp via +31(0)622077590. We helpen u graag verder. Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen staat uw vraag er niet bij neem dan contact met ons op.

Algemeen

Dadels zijn seizoensgebonden (maar wel beschikbaar het hele jaar door) en als u deze voor een langere tijd wilt opslaan, moet u eerst bepalen hoe lang u deze wilt opslaan. Als u uw dadels langer dan 6 maanden wilt opslaan, dan is bevriezen ( -18 c ) de beste optie. Als u van plan bent om ze na 6 maanden te consumeren zet ze dan in een de koelkast.Als u zoals ons bent en meteen de dadels opeet op het moment dat u ze krijgt, dan raden we u een luchtdichte houder aan. Dadels kan men perfect in kamertemperatuur tot 45 dagen zonder koeling of diepvries bewaren.
Dadels bevatten heel veel voedingswaarde (vitaminen, mineralen en vezels). En door de natuurlijke suikers is dit ook een ideale gezonde snack.
Royal Ajwa onderscheidt zich door hoge normen te stellen aan zowel kwaliteit als service. Dit is tevens de drijfveer achter de groei van Royal Ajwa en heeft geresulteerd tot duizenden tevreden klanten in binnen- en buitenland, en een feedback op Facebook van 5 sterren. Onze dadels primeren wegens haar goede kwaliteit en prijsverhouding wat al snel duidelijk werd conform onze recensies op Facebook.
Er zijn twee verschillende tarieven: t/m 1 kilo betaal je €3,95,- en meer dan 1 kilo betaal je €6,45,-.
De Ajwa dadels zijn zwart van kleur en werken preventief dus als bescherming tegen gif en tovenarij zoals in de overlervering van onze profeet, Allah’s vrede en zegeningen zij met hem, vermeld staat. Ook hebben de Ajwa dadels vele positieve effecten op de gezondheid, bekijk hiervoor onze Facebook met verhalen en ervaringen van onze klanten. Betreft de Sukkary dadels die zijn bruin van kleur, ook gezond en zijn alternatieven als gezonde snack.
Zeven stuks Ajwa dadels wegens de overlevering waarin onze profeet, Allah’s vrede en zegeningen zij met hem, heeft gezegd: ((Wie zeven Ajwa dadels in de ochtend nuttigt, wordt op die dag niet getroffen door magie of gif.))

Bezorgen

Je kunt onze bezorgschema via onze Facebook of Instagram bekijken, daar posten we elke week een nieuwe bezorgschema. Of voeg ons toe via Whatsapp nummer 0622077590 dan zullen we jou elke keer op de hoogte houden wanneer jouw stad aan de beurt is.

Je ontvangt de dag van bezorging, vroeg in de ochtend, een berichtje van ons met de verwachte bezorgtijd. Ook zal de bezorger jou een paar minuten vóór het afgeven van jouw pakketje jou netjes bellen om te zeggen dat hij zo bij jouw deur staat.