Your Cart
Voor 12:00 besteld, volgende werkdag in huis. Let op: i.v.m. vertraging bij PostNL kan dit 1 à 2 dagen langer duren.

Retourbeleid

Verstuurtijd

Royal Ajwa hecht er veel waarde aan dat de klant zijn bestelling  zo snel mogelijk thuis ontvangt.  Ons streven is om de bestelling dezelfde dag en max binnen 24 uur te verzenden. In de meeste gevallen  lukt dit en wordt de bestelling erg snel bezorgd. Royal Ajwa is  echter niet aansprakelijk als de bestelling  door onvoorziene zaken niet binnen deze streeftijd wordt verzonden.

Retourbeleid

Toch niet tevreden over uw aankoop? Voor het terugsturen van uw bestelling gelden echter wel enkele voorwaarden.

  • Wij ontvangen uw retour graag binnen 5 dagen nadat u uw bestelling heeft ontvangen.
  • U heeft het recht om binnen een termijn van 5 werkdagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het goed in bezit heeft gekregen de overeenkomst te herroepen, mits u de producten niet geopend heeft en een bewijs van aankoop kan overhandigen (zoals de factuur). Onze producten worden namelijk om hygiënische en gezondheidsredenen verzegeld verzonden. Indien de verzegel verbroken is, kunt u dit niet meer retourneren en vervalt het recht van terugbetaling. U kunt tevens wel gebruik maken van ons 100% tevredenheidsgarantie stuur daarvoor een e-mail naar info@royalajwa.com voor meer informatie
  • Verkeerd of beschadigd artikel ontvangen? Neem eerst contact op met ons.
  • Artikelen kunnen niet omgeruild worden. Indien u een ander product wenst, kunt u een nieuwe bestelling plaatsen. Mocht u bepaalde artikelen willen behouden en slechts een deel van de bestelling willen annuleren, dan worden de verzendkosten niet vergoed.
  • Artikelen kunnen uitsluitend ongebruikt en in onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.
  • Zorg ervoor dat u de zending stevig verpakt en bij voorkeur in de originele verzendverpakking.
  • Let op: risico en kosten m.b.t. een retourzending zijn voor uw eigen rekening. Wij raden u dan ook aan uw pakket met een track & trace-code te versturen en deze code goed te bewaren.

Retourbetalingen

Wanneer wij de retourzending hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten en exclusief de retourkosten, mits hiervan sprake is, binnen 7 dagen  teruggestort op de  bank- of girorekening.